Handelsbetingelser


Oplysninger om Frydefuld:

Frydefuld

Nørrevej 68

6280 Højer

CVR 39993023

Mail: frydefulddk@gmail.com

Telefon: 42 28 24 02

 

Priser:

Alle priser er inkl. dansk moms.

 

Levering:

Der leveres med Dao til hjemmeadresse eller valgte pakkeshop. Der tages forbehold for eventuelle forsinkelser i leveringen forårsaget af Dao. 

Jeg bestræber mig på at sende herfra senest 1-3 dage fra ordren er modtaget.

Betaling:

Betaling sker med PayPal. Enten via din egen konto hos PayPal eller ved at betale med kort. Vil du betale med kort UDEN at registrere en konto hos PayPal, skal du betale ved at trykke på den gule PayPal knap. 

Reklamationer:

Lever varen ikke op til dine forventninger - da kontakt mig venligst på mail: frydefulddk@gmail.com , så tager vi en snak om det og finder en løsning.

Returret:

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du afholder udgifterne i forbindelse med returforsendelse og varen skal være i samme stand som ved afsendelse herfra. Det vil sige ikke være brugt.

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Er du i tvivl om noget, da kontakt  mig på mail: frydefulddk@gmail.com. Kontakt altid Frydefuld INDEN du returnerer en vare.

Forbehold:

Jeg tager forbehold for afvigelser i farverne på garnet der kan variere fra skærm til skærm. Jeg bestræber mig altid på at tage billeder af produktet så farven er så naturtro som muligt.