Om Frydefuld


Frydefuld er mit lille firma der er gået fra hobby og som stadig er en delvis hobby.

Jeg har i flere år farvet garn - har simpelthen ikke kunnet lade være. Processen er spændende og man kan blive ved med at finde nye, lækre farvekombinationer.

Jeg elsker at strikke i håndfarvet garn - alle fed er unikafarver selvom de er fra samme farvebad. Det gør at det kommer liv i det strikkede og det er jeg vild med.

OM GARNET:

Jeg farver mest på strømpegarn, men dog også på andre garner. Alle garner jeg har i butikken, er prøvet af. Det vil sige, farvet, strikket og været i brug for at være sikker på, at det er en kvalitet jeg kan stå inde for.

Jeg farver i små portioner og selvom garnnøglerne er fra samme farvebad, kan farven afvige fra feddene. Køber du flere af samme farve, vil jeg altid finde dem der passer bedst sammen. For at undgå pooling eller farveforskel i det færdigstrikkede når man strikker med garnet, er det en god ide at skifte mellem 2 nøgler, skiftevis 1-2 rækker/omgange.

Jeg har både superwash og non-superwash garner i mit sortiment. Det anbefales ALTID at følge vaskeanvisningen på banderolen.

Jeg leger med to kategorier af farvninger - gentagefarver og unikafarver. Gentagefarver kan genfarves og  vil være nævnt med et navn på farven og unikafarver som ikke kan gentages vil blot have et nr.

Jeg kan farve gentagefarver på bestilling hvis ikke der er flere i shoppen, Man er altid velkommen til at komme med en forespørgsel til andre farver.